Friday, May 15, 2009

MALAS COZ X PHAM OK

ni de lagi mslah yg timbul..ku x taw nape la ku mlas sgt nk study now,,,, maybe coz ku asyik dgn internet jew or maybe ku asyk ingt kt dear kot cewel tul , td ku dh kne angry dgn mak ku tpi bkan pe pown cme mara2 syg je hihihi,, , what metter ku kne la blajar kn nati le la g holiday mkn angin siot,, . oye mkn angin baru ku tringt fiza de ajak ku g water park almt sory la ku forget it la fiza suh ku tnye kat mak ku de mse free x coz klo ku ajak mom n dad ku g skali fiza bley ikut klo x dye xley ikut coz tu syarat yg mk fiza ttp kan cian dye xdpt g nati,, , but klo ku x tnye pown ku akan taw jwpan yg akan mk ku bgi mesti mk ku akan g taw yg dye xde mse free cian fiza sory ek,,, . <=> but ku tringin gak nk g water part 2 mesti best,, , okeh2 ku ade satu song for u all,,
HAHAHA
hey sweetie , hey sweetie , don't give it up , hey sweetie , hey sweetie , don't give up , hahaha , le't go , when it's tough , hahahaha everybody together , hahahaha , laugh, yes,yes louder , hahahaha , hahahaha today was a hard day , even when the world is noisy if you just worry , nothing will , get done now , just shake everething of and stand up if you open the door , 1,2 ,1,2,3,4
the main character on the skylight stage that
us it's you, i'm standing in the world like a burning flame , when it's tough, hahahaha
the main character on the skylight stage that us it's you, i'm standing in the world like a burning flame , when it's tough, hahahaha [we'r encouraging you]
kowg nyanyi la ye pnat ku krang ni hihihi , pndai2 la kowg wak muzik sndri,...
luck , syg kowg muahhhhh,,,syg lbih my [mom n dad]
luck,sygggg[dear] , missss kowg

No comments:

Post a Comment